Brev till Jimmie

isak  

Jag tog nyss efter Jesper Nilsson exempel och mailade min bild och mina uppgifter till Sverigedemokraterna. Festen är i registret, sägs det.

I texten står alltså:

Hej Jimmie!
Jag hörde att ni behövde hjälp med er åsiktsregistrering som ni arbetar med här http://www.aftonbladet.se/nyheter/almedalen2011/article13305197.ab
Det har inte kommit till min kännedom att jag blivit fotograferad av, så jag kan väl lika gärna skicka in en bild själv (så får jag chans att välja en snygg bild också). Jag hoppas verkligen att du förstår hur mycket åsikter jag delar med de andra människorna som aktivt protesterar mot er rasistiska politik.
Jag står bakom alla de hjältar som dagligen kämpar emot era försök att etablera er som politisk kraft, oavsett om det handlar om att arbeta parlamentariskt för fri migration eller om det handlar om att aktivt avbryta era pinsamma försök till manifestationer. Jag hoppas därför att ni kan registerföra mig så omgående som möjligt.
Jag har inte bara bifogat en fin bild på mig, utan länkar också nedan till en sida med fler bilder på mig, samt övriga personuppgifter. Jag vet inte vilka uppgifter ni registerför, men om jag kan komplettera gör jag gärna det. Vill ni kanske ha mer information om min släkts internationella bakgrund? Säg till, så kan jag sammanställa information om mina ättlingars nationaliteter.
http://www.isakgerson.se/kontakt/
Hälsningar från
Isak Gerson