Tips till Annelie Enochsson

isak  

Här. För det första. Det allra viktigaste:
En blog utan kommentarsmöjlighet hör inte hemma på internet. Har du lust att uttala dig ändå, skriv en insändare till din lokaltidning.
Sedan vill jag veta hur ofta Annelie tror att heterosexuella utsätts för hatbrott på grund av sin läggning. Har hon själv utsatts för hatbrott? Någon i hennes närhet? Hur många fall är anmälda till polisen? Det är lätt att klaga när man tillhör den folkgrupp som inte förföljs.
Angående vad skattepengarna går till. Jag har fått testa mig gratis mot flera könssjukdomar. Jag har fått information från bland annat RFSLs brottsofferjour och Migrationsverket om HBT-personers situation. Jag har fått mycket info om hur man skyddar sig från sjukdomar och jag har fått ta del av massor av kultur (Men du kanske vill avskaffa statsfinansierad kultur också?). Många, många andra har fått ta del av samma sak. Jag tycker att pengarna spenderats bra.
Och det är lustigt att KD, som talar så varmt om politikens gränser, är ett av de få partier som anser sig ha rätt att reglera vilka som ska få gifta sig. Och om jag tolkat Annelies spydiga sista rader rätt, reglera vilka som ska få ingå i ett förhållande. Annelie, politikens gränser slutar här.