Är du en av 94 procent?

Vi är de 94 procenten mot rasism – SD ut ur riksdagen – Inga nazister på våra gator

Vad gör du på lördag? Bor du nära Stockholm? Är du en av de 94 procenten som inte stödjer rasismen? Kom till Stockholm och visa det. Tillsammans skapar vi ett öppet samhälle med blott en gräns: den för förtrycket.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Som om det inte finns rasister i de andra partierna, slår vad om att minst lika många moderater är rasister.
    Detta kan beskrivas som: Regimtrogna floskler, krystade försök att avleda uppmärksamheten från sina egna tillkortakommanden genom att spy galla på ett parti med 6% av rösterna som inte har någonting alls att säga till om. Protestera mot regeringens rasistiska politik istället era jävla idioter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *